13 Ağustos 2012 Pazartesi

Hepsiburada.com İndirim Kampanyaları

Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Merkezi olan hepsiburada.com bir Doğan Holding kuruluşu. 1998 yılında online alışveriş pazarına artı değer katmak ve internet kullanıcılarının her sektördeki ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak için yola çıkan hepsiburada.com
online alışverişin lideri olarak; Deloitte ve Türkiye Bilişim Derneği gibi saygın kuruluşlarca elektronik ticaret sektörüne ilişkin verilen “Son 5 yılın en hızlı büyüyen şirketi” ve “En iyi online mağaza” gibi alanlarda çok sayıda ödülün sahibi.


Hepsiburada.com'da Maximum Kartlılara 50 TL MaxiPuan Hediye!

28 Ocak - 14 Şubat 2013 tarihleri arasında Hepsiburada.com'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 50 MaxiPuan hediye

Kampanya Detayı:

Kampanya kapsamında Hepsiburada.com'dan 28 Ocak - 14 Şubat 2013 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 50 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.

Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği hediye MaxiPuan 50 TL ile sınırlıdır. Aynı gün gerçekleştirilecek 500 TL ve üzeri alışverişlerden saat olarak önce gerçekleştirilen kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır.
İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 5 işgünü içinde müşterilerimizin kredi kartlarına yansıtılacaktır.

Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 27 Şubat 2013 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 28 Şubat 2013 tarihinde geri alınacaktır.

Şirket Kredi Kartı, Bankamatik, Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyaya Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maximil'e dönüştürülemeyecek ve Avans Maximil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.

Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahildir.


İndirimli tüm ürünlerin güncel fiyatları için buraya tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder