2 Mayıs 2012 Çarşamba

Tüketicinin tercihi ESET

ESET, tüketici güvenliği kategorisinde dünyanın en hızlı büyüyen antivirüs yazılım şirketi oldu.
ESET, ABD merkezli araştırma kuruluşu Gartner'ın tüketici güvenliği konusunda dünya çapında yaptığı araştırmaya göre, en yüksek büyümeyi gerçekleştiren güvenlik yazılımı şirketi oldu. 2012 Mart ayında yayınlanan Gartner verilerine göre ESET, 2011 yılında yüzde 30.10 büyüme ile güvenlik yazılımları arasında birinci oldu.

Verileri değerlendiren ESET Satış ve Pazarlama Yöneticisi Ignacio Sbampato, "Tüketiciler için en iyi güvenlik yazılımlarından biri olarak yerimizi sağlamlaştırdığımız için çok mutluyuz. Gartner'ın bu analizi bizi çok onurlandırdı. Ürünlerimizin arkasında bulunan yetenekli, son kullanıcılar için tehditleri anlamaya ve çözüm bulmaya odaklanmış araştırmacı ve geliştirmecilerimiz de, çabalarının karşılığında bu şekilde ödüllendirilmekten dolayı çok mutlu oldular" açıklamasını yaptı.
Gartner'in raporunda güvenlik yazılımları pazarının, IT bütçelerinde yaşanan kısıtlamalara karşı 2011 yılı içerisinde yüzde 7.5 büyüdüğü belirtiliyor.

Yeni satış kanalları geliştiriyor

2011 yılı boyunca, ev ve küçük işletme kullanıcılarına daha kolay kullanımlı ürünler sunan ESET, son kullanıcıya ulaşımı da kolaylaştırmak ve yeni satış kanalları geliştirmek için dünyanın dört bir yanında seçkin bayiler ile çalışıyor. Kuzey Amerika Apple Store'ları ve Staples mağazalarının yanı sıra Saturn ve Media Markt gibi Avrupa ülkelerinde ön planda bulunan ve onbinlerce mağazaya sahip firmalarla ESET yazılımları satmaları için anlaşmalar yapıldı.

Her platforma uygun çözüm sunuyor

ESET, uzun süreli ve üstün koruma çözümleri sunuyor. Çok az bellek ve CPU kaynağı kullanırken, ThreatSense teknolojisi ile casus yazılımlara, virüslere ve diğer tüm tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlıyor. 2011 yılından itibaren ESET ürünlerinin, bilinmeyen tüm tehditlere karşı kullanıcılarını koruyan, bulut tabanlı itibar sistemi ve LiveGrid teknolojisi içeren sürümleri kullanılıyor. ESET, ödüllü anti-malware çözümleri ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security, MAC cihazlar için geliştirilmiş ESET Cyber Security'nin yanı sıra ESET Mobile Security (Windows Mobile, Android ve Symbian platformlar için) ile 2010 yılında da tüketici güvenlik yazılım pazarında geniş bir büyüme payına sahip oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder