14 Mart 2013 Perşembe

Barkoriko.com Şikayeti

Barkoriko.com üzerinden Fenerbahçe VIP ürünleri aldım ancak ürünlerden memnun kalmadığım için iade ettim. Alışveriş tutarı olan 950 TL'nin iadesi için 6 gündür arıyorum ancak telefonu yüzüme kapatıyorlar. Şikayetçiyim.

Erdal Öztürk

3 yorum:

  1. İsmet Özelçi - 06.06.2013 tarihinde finansbanktan hediye gönderimi adı altında beni aradılar. . kredi kartı bilgilerimi teyit amaclı sorduklarını belirttiler. meğer hediye olarak lanse etikleri eşyaları bana satmışlar. adres teyidi için arandıktan sonra olayın farkına vardım dakikalar içinde düşündükçe olayın vahim bir ahlaksız ticaret olduğunu düşünüp çok sinirlendim...iade için telefon ettim iki kere kayıt aldıklarını geri dönüş yapılacağını söylediler...1 gün sonra 3. kez aradım dönüş yapılacağını yoğun olduklarını söylediler.. ve hala geri dönmediler. İnsanları kandıran bir şirket. Bankamı ve tüketici derneğini uyardım. gerekli başvuruları yaptım. eğer bir geri dönüş olmazsa 155 e de şikayette bulunacağım.

    YanıtlaSil
  2. bende şikâyetçiyim barkorikodan olumu üc kağıda getirmişler nasıl bir şirket ya bunu polis bir şey yapamıyormu.bende mahkemeye verecem.

    YanıtlaSil
  3. selcuk gökdemir 22 05 2013
    bende şikayetciyim beni de kandırdılar banka aracılıyla konbara para puanlar 200 tl diyerek bana mal satmışlar ben iyade ettim ama bana iyadesinin olmuycanı bunları mecbur alacagımı söylediler şirket elemanı arzu hanınla konuşurken bunları iyade edip parasını alabilecegimi söylemişti bende mahkemeye verecegim

    YanıtlaSil