19 Mart 2013 Salı

Domino's Pizza müşterisine beleşçi diyemez!


Bildiğiniz gibi Domino's Pizza, 30 dakikada teslim garantisi veren bir firma. İnternet sitesinde de bu garantiyi vermekle kalmayıp, sözünün arkasında olan tek firma olduklarını ilan etmişler. Ancak 17 Mart 2013 tarihinde saat 20 sularında telefonla Domino's Çekmeköy şubesinden kampanya dahilinde olan 3 küçük pizza siparişi veren Orçun Bey, pizza kutusunun üzerinde eve servis elemanın görmesi için yazılmış "Not: Beleschi Dikkaatttt" notunu görünce haklı olarak üzülmüş. Gerçekten de tam anlamıyla müşteriye saygısızlık ve hakaret. Domino's Pizza gibi ciddi bir kuruma yakışmayacak bir ifade müşterisine beleşçi demek!


"O notu görene kadar her şey çok güzeldi. Hatta pizzalarda da çok lezzetliydi, küçük oğlumuz bile çok beğenmişti. Ne zaman ki kutularını çöpe atmaya sıra geldi, kutunun üzerindeki yazı beni şok etti. Geçen sene çok sık sipariş vermemekle birlikte bir kere bir sorun yaşamıştık. Verdiğim sipariş unutulup teslim edilmeyince, ikinci kez siparişi yenilemem sonucunda 1 saat civarında siparişi telim edebilmişlerdi. O zaman özür mahiyetinde bir menü ikram etmişlerdi ama ben bunun peşinde değilim." diyor Orçun Aksu.


Muhtemelen daha önce siparişi zamanında teslim edemedikleri müşterilerine ücretsiz sundukları menüler için fişleme yapmışlar. Ne kadar ayıp doğrusu! Dominos Pizza umarız bu tür yanlışları tekrarlamaz ve müşterilerini rencide etmez. Çünkü biz Domino's Pizza'yı lezzetli ürünleriyle ve prensipli çalışmasıyla tanıdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder