1 Ekim 2012 Pazartesi

Dominos Pizza Bayrampaşa Bölge Memnuniyetsizliği



Yemek sepetinden vermiş olduğum Dominos Pizza siparişlerimde Coca Cola Zero yerine normal Coca Cola getiriyorlar. Özellikle Coca Cola Zero getirilmesini belirtmeme rağmen ne yazık ki bugün ve daha öncesinde Bayrampaşa bölgesiyle yaşadığım en büyük problem zero yerine normal coca cola gelmesidir.


Ürünleri getiren kurye arkadaşların söylediği tek şey "Dolapta soğuk zero kalmamıştı yerine normal ürün getirdik." oluyor. Tesadüf bu ki nedense sürekli bizim istediğimiz zaman soğuk zero kalmıyor. Bugün sabrımızın son günü oldu ve ilk defa Bayrampaşa Şb. müdürü Ramazan Bey ile iletişime geçtim. Kendisi çok kez özür dileyerek zero ürünlerinin olduğunu ancak kurye arkadaşın hata yapmış olabileceğini belirtti. Kurye arkadaş ise geldiğinde yine aynı cümleyi kullandı "Dolapta soğuk zero kalmamıştı yerine normal ürün getirdik". Şb.Müdürü ile yaptığım çağrının da kayıtlarına ulaşılırsa, şubede zero var ancak bana ulaşımı bir türlü gerçekleşemiyor.

Başka bir sorunum coleslow salata siparişiminde bugün tarafıma ulaştırılamaması. Sağolsun Ramazan Bey ile yaptığım görüşme sonucu kendisi ücret iademle birlikte gönül almak için sufle göndermiş. Fakat benim ve eşimin  Dominos Pizza çalışanlarından tek isteğimiz vermiş olduğumuz siparişlerin eksiksiz ve doğru bir şekilde tarafımıza ulaştırılmasıdır. Böylece bir cuma akşamında size ve Dominos Pizza Genel Müdürlüğüne şikayet maili atarak vakit kaybı yaşamaz, çevremizde Dominos Pizza adı geçtiğinde daha içten memnuniyetimizi dile getirebiliriz.

Göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Burçe T.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder