3 Eylül 2012 Pazartesi

Yeni Opel Astra Sedan’da hedefler büyük

Küçük bir makyaj da geçiren yeni Astra HB ile aynı ön tasarım unsurlarını taşıyan yeni Astra Sedan, Opel’in 50 yıllık sedan üretim deneyiminin bir ürünü.

Dinamik ve sportif çizgileriyle sınıfında farklı bir yer edinmek isteyen Astra Sedan, özellikle arka tasarımıyla kendisini Astra ailesinden ayrıştırmayı beceriyor. Hatchback modeline göre 90 lt daha fazla bagaj hacmine sahip olan Astra Sedan’da arka koltuklar yatırıldığında bu hacim 1160 lt’yi buluyor. İç mekanında tipik bir Opel olduğunu belli eden ve Astra ailesine ait bir kokpit kullanan sedan, ferah bir yolcu alanı sunuyor.

Yeni Opel Astra Sedan, Türkiye’de 1.6 lt (115 HP), 1.6 lt (180 HP) ve 1.4 lt 140 HP turbo benzinli motorların yanı sıra 1.3 lt (95 HP) dizel motor seçenekleriyle olacak. Edition, Cosmo ve Sport donanım paketlerine sahip aracın tüm benzinli motorlarında Active Select otomatik vites alternatifi de var. 27 Ağustos - 1 Ekim arasında geçerli 1.000 TL’lik ön satış avantajıyla satışa sunulan yeni Astra Sedan’ın fiyatı 41 bin 750 TL’den başlıyor.

Filoda iddialı olacak
Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yeni Astra Sedan için bu yıl sonuna kadar 4 bin adetlik satış hedefi koyduklarını söylerken, bu rakamın gelecek yıl için 12 bin adet olduğunu kaydetti. Yeni Astra Sedan sayesinde filodaki paylarını artırmayı da hedeflediklerini ifade eden Keklik, toplam satışların yüzde 60’ını Astra ailesinin oluşturacağının altını çizdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder