4 Kasım 2018 Pazar

TOPÇULAR Beyazgül Düğün Salonu

Yaklaşık dört ay önce orada düğün yapmış olmaktayım ve yaptığım en büyük hataydı. Güzel olan tek şey salonun kendisi. Hizmetleri ile vaad edilen şeyler arasında dağlar kadar fark var. Gelin ve damat o günün heyecanından ve stresinden o an salonda olup bitenle ilgili bi düşünceye sahip olamıyorlar ne yazık ki. Fakat misafirler ve davetlilerden düğün sonrası gelen yorumlar rezalet ve tabii ki de sizi suçluyorlar bu durumdan. Neden bu salonu tercih ettiniz diye. Biz eşimle salonun güzelliğine ve ihtişamına aldanıp hiç düşünmeden 17.500 tl yi verdik. 

Not1: Hizmetin en büyük yanlışlarından birine de gelecek olursak gelin ve damat başta olmak üzere misafirlerin çoğu da aç kaldı. Gelin odasında artık açlıktan bayılmak üzereyken bi akrabamız sayesinde midemize birkaç lokma gitti diyebilirim. Yemekli bir düğünde bize gelen şey sadece iki dilim börekti. Davetlilerimize giden yemekler ise gider gitmez toplanmış. Sebebine gelirsek; yemek dağıtıldığı sırada halaylı-oynamalı müzik açan abimiz. Misafirlerimiz pist boş kalmasın diye oynamaya çıkıyor ve geri döndüklerinde tabakları yok! 

Not2: Size canlı müzik yapılacak denilse bile buna asla inanmayın karşınıza çıkan sadece bir playlist! 

Not3: Düğününüzden geriye kalan sadece birkaç poz ve sağolsun gelen misafirlerinizin parça parça çektikleri videolar. Size vaad ettikleri hiçbir şeyi yerine getirmemelerine rağmen belli bir ücreti de iade etmek için sizinle pazarlık bile yapacaklardır. Ancak yaptıkları pazarlığın bile arkasında durmayacaklardır. 

NOT4 VE EN ÖNEMLİSİ: Dışarıdan bakıldığında yazdıklarım acımasız görünebilir ama gerçekler bu. Tekrar düğün yapıp aynı atmosferi yakalamayacağımıza göre hatadır, olmuştur diyemiyorum çünkü DAHA ÖNCE DE YAPILAN BU İHMALE KARŞI HİÇBİR ÖNLEM ALINMAMIŞTIR. 

Daha öncesinde bize yalvar yakar pazarlık yapıp belli bir ücreti veren salon sahipleri şikayeti kaldırmamız konusunda acıtasyon yaptıklarından dolayı şikayeti içim rahat değil ama başımı yastığa rahat koyayım, vicdanım rahat etsin diye kaldırmıştım. Ne büyük aptallık etmişim daha şimdi farkına varıyorum. 

Bize elimizde düğün cd'si var ama ses yok diyenler meğer güvenlik kamerasının görüntülerinden bahsediyormuş. Aylardır sırf midem bulanmasın, sinirlerim hoplamasın diye elime bile alamadığım görüntüleri bugün tesadüfen izleyeyim derken sinirlerime sahip çıkmak hiç de kolay değil. 

Kelime oyunu yapan ve buna direten insanlardan başka hiçbir şey değiller. En güzel günümüzü rezil, rüsva edenler. Üstüne para verseler asla yanından bile geçmeyeceğim bir salon artık benim için. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder