2 Mart 2014 Pazar

Arçelik ve Beko yüksek voltajı arıza nedeni saymıyor

Yüksek voltaj nedeniyle arızalanan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve kombi için Arçelik ve Beko yetkili servisleri hasar raporu vermiyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin kaldırım çalışması sırasında binamızın elektrik hattı koptu ve bu sırada oluşan yüksek gerilim nedeniyle bir çok elektrikli eşyamız arızalandı. Kaldırım altındaki kablolar normalde yüzeyden 60 cm aşağıda olması gerekirken, asfalt seviyesinde döşenmesi nedeniyle belediye çalışmaları sırasında elektrik hattı zarar gördü. Hasar belediyenin kaldırım çalışması sırasında oluşmuştur fakat elektrik hattının nizami olarak döşenmemesi olaya sebebiyet vermiştir. Enerjisa ve Yenimahalle Belediyesi arasındaki sorunu adli merciler kesin çözüme kavuşturacaklardır. Ama asıl problem Arçelik ve Beko'nun hasarın yüksek akım nedeniyle oluştuğunu söylemelerine rağmen rapor vermemeleridir.


Arçelik hasar tespit raporu vermiyor. Enerjisa, Yenimahalle Belediyesi'ni dikkate almıyor ve cevap vermiyor. Mağdur olan biziz sonuçta. 12.11.2013 tarihinden beri çamaşır makinesiz yaşamaya çalışıyorum. Çektiğim bu sıkıntıya lütfen son verilsin. Mahkeme sonuçlanınca zaten Enerjisa mı yoksa Yenimahalle Belediyesi mi kusurlu, ortaya çıkacak. Ancak bu süre boyunca biz mağdur oluyoruz.

Meryem Ülkü Göçmenoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder