21 Temmuz 2014 Pazartesi

Yurtiçi Kargo gelen paketleri 1 gün şube bekletiyor

916569894122 gönderi numaralı kargom şubede bekletiliyor ve dağıtıma çıkarılmıyor. Konya Ereğli şubesi ile telefon görüşmesi yaptım ancak yine de sonuç alamadım. Yarın getirebiliriz diyorlar. Şubeye sabah gelen kargo şubede 1 gün bekler mi? Şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Sakın Yurtiçi Kargo'yu tercih etmeyin, çünkü hizmet kalitesi çok düşük ve yavaş çalışıyorlar.

Kadir Y.
Yurtiçi Kargo Konya Ereğli Şubesi Şikayeti
Yurtiçi Kargo gelen paketleri şubede bekletiyor.

8 yorum:

  1. 170870846140 no'lu kargom 4 gün geçti ulaşmadı! 3 gündür Niğde şubesinde bekletiliyor. 444 9 999 müşteri hizmetlerinden saat 17:30'a kadar dağıtım yapıldığı söylendi. Neden Niğde saat 15'te dağıtımı bitiriyor? Yurtiçi Kargo firması adına güvenip, diğer şirketlere göre fazla ücret ödeyip, sizi seçerken çalışanlarınız erken paydos ediyor!

    Bu Niğde şubesinin sürekli yaptığı birşey! Hadi hata var, afedersiniz bile demiyorlar üste çıkmaya çalışıyorlar! Dün adrese gitmemişler bile, bugünde kargom kamyona bile yüklenmemiş!

    YanıtlaSil
  2. Firmamızın bulunduğu adrese dağıtım yapan Yurtiçi Kargo Beylikdüzü şubesi gönderilerimizi günlerce geciktirmektedir. Örneğin şu anda 204680230958 gönderi numaralı paketimiz 2 gündür araca konulup akşam şubeye geri dönüyor. Normalde 1 gün içerisinde teslim edilmesi gereken bir gönderidir. Bu durum her seferinde tekrarlanıyor.

    Şubeye ne kadar rica etsek de, uyarsak da tavırlarında bir değişiklik olmuyor. Bu problem sadece şubenin değil bizim adresimize 500 m mesafe de Kıraç şubesi bulunmasına rağmen bizi Beylikdüzü şubesine yönlendiren yönetimin sorumluluğudur.

    Bu durumun sona ermesi gerekiyor. Yurtiçi Kargo'nun bu duyarsız tavrı ve soruna çözüm üretmemesi iş ahlakıyla bağdaşmıyor.

    YanıtlaSil
  3. Yurtiçi Kargo ile İstanbul'dan Ankara'ya gönderilen kargom 1 gün içerisinde Ankara'ya ulaştı fakat aynı gün elime geçmesi gereken kargo tamamen kendilerinden kaynaklı koordinasyon hatası nedeni ile 10 dakikalık mesafede bulunan şubelerinden 1 gün sonra elime ulaşacağını ifade ettiler.

    Mağduriyetimi müşteri hizmetlerine ilettim fakat rahat tavırlarla yapılacak birşey olmadığını belirttiler.

    Ayrıca mağduriyetimi önlemek adına Şehiriçi VİP servislerini devreye sokup kargomun teslim edilmesini beklerdim ancak bu kadar kötü bir hizmet sonucu mağdur edilmiş durumdayım.

    YanıtlaSil
  4. Pazartesi kargom kapıma gelMiş, Miş, çünkü bıraktıkları notu bulamadım ve 18:30'a kadar evdeydim. Bunu kabul edebilirim. P.tesiden beri 3 gün boyunca telefonla konuştum bu durumu kabullenene kadar...

    Bugün öğlen gittim ve 'kargonuz geri iade edildi ki' dendi. Alacağımı bildikleri halde iade yapmışlar.'Ama gelecektim, biliyordunuz' dediğimde bana, '' zaten bir gün beklettik' dedi utanmadan.

    Kargo iade için 3 gün bekliyorlarmış fakat bu gün 4. gün ve ben öğlen gittim. 2 saat falan bekletmişler herhalde. Ben anlamıyorum, 3 gündür konuştuğum kadın kargo notunun gelmediğini defalarca söylediğim halde bana nasıl bunun bilgisini vermez, yollayacağız alın diye özellikle belirtmez. Yarın son gün dese...

    YanıtlaSil
  5. yurtiçi kargo Çengelköy şubesi kargomu 6 gün şubede bekleterek bir rekora imza atmıştır. şikayetim üzerine şimdi de akılları sıra benden intikam alıyorlar, zira ne zaman kargo getirecek olsalar evde olduğum halde güya beni bulamıyorlar; zile bile basmadıklarını zannediyorum artık.

    YanıtlaSil
  6. İlgisiz alakasız çalışma disiplini nedir bilmeyen çalışanlarla dolu rezalaet ötesi bir firmasınızzzzzzz

    YanıtlaSil
  7. yurtiçi kargo neden bu disiplinsiz şubesini (beylikdüzü) disipline edemiyor 4 gündür dağıtıma bile çıkmıyor.. !!!!

    YanıtlaSil
  8. olmaz olsun boyle kargo sırketı..arkadas madem telefonlara bakmıcaksınız ne dıye oraya telefon baglatıyosunuz..bırakın su ısı artık ya bıktım artık sızın yalanlarınızdan

    YanıtlaSil