5 Temmuz 2014 Cumartesi

Kemal Tanca firmasının tüketiciye saygısızlığı


Kemal Tanca firmasına ait internet sitesinin iletişim bölümünde yer alan e-mail adresi
musterihizmetleri@kemaltanca.com.tr olarak verilmiş. Ancak bu mail adresine ileti göndermek imkansız. Gönderdiğiniz posta doğrudan geri dönüyor, yani mail adresi hatalı olduğu için iletilemediği bilgisi ile karşılaşıyorsunuz. Bu durum Kemal Tanca firmasının ne kadar müşteri odaklı bir firma olduğunun göstermesi olabilir mi, bilmiyoruz ama tüketiciye karşı gayrı ciddi ve saygısızca bir tutum olduğu ortadadır.

Bu özensizliği fark eden  ve kayıtsız kalmayarak bize ileten Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ARSLAN'nın bilinçli bir tüketici olarak gösterdiği duyarlılıktan dolayı tebrik ediyoruz.

Ülkemizde marka diye bizleri ve ülkemizi sıkıntıya sokanlar için aşağıda mail yazdığım Kemal Tanca Firması mail adresini bile yanlış yazmaktadır, ulaşılamamaktadır. Kendi sitelerindeki mail adresinin  yanlış olması, hatalı  ürün yapmanın bir delili olsa gerek.

Sayın Kemal Tanca Firması,
Marka olmak için Robert Bosch'un "İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur." ifadesi ile mümkündür. Dikim hatası olan, kalitesiz deri kullanıp kullanıcı hatası deyip malına sahip çıkmayan bir firma marka olamaz.

Kendinize ve ülkemize yazık ediyorsunuz.

Prof. Dr. Mehmet ARSLAN
Balıkesir Üniversitesi
Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Dekanı

Kemal Tanca firmasına ulaşmak için gönderdiğimiz mail maalesef iletilemiyor.
Kemal Tanca firmasının internet sitesinde yer alan geçersiz e-mail adresi nedeniyle firmaya ulaşılamıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder