tag:blogger.com,1999:blog-5415370251492253628.post2911519479228879262..comments2024-02-24T10:54:43.114+03:00Comments on Tüketici Şikayeti: Dağ çayı ve faydalarıUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5415370251492253628.post-77725721843817513142017-10-17T20:37:40.473+03:002017-10-17T20:37:40.473+03:00Daha önceden kuruttuğunuz veya kurutulmuş olarak a...Daha önceden kuruttuğunuz veya kurutulmuş olarak aldığınız dağ çayını kaynayan suyun içine atarak birkaç dakika kaynatıp, ateşi söndürün. Çayların gövdesi odunsu yapıda olduğu için bir kaç dakika ağzı kapalı olarak kaynaması yararlıdır. Kaynarken ve demlenirken çaydanlığın ağzı kapalı olsun ki faydalı aromatik yağlar buharlaşıp kaybolmasın. Ateşi kapattıktan sonra 15 dakika kadar demlenmesini Tüketici Şikayetihttps://www.blogger.com/profile/15084638315363945090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5415370251492253628.post-44539952193125950222017-10-16T14:39:23.045+03:002017-10-16T14:39:23.045+03:00Nasil tukedilmelidir cayi mesalaNasil tukedilmelidir cayi mesalaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04123979121047776486noreply@blogger.com