16 Aralık 2013 Pazartesi

Turkcell, gece internetin kullanılmadığı saatler için faturalandırma yaptı

TURKCELL tarafından kazıklandım ama bunun Turkcell’e bedeli benim yediğim kazıktan daha ağır olacak.

17 yıllık Turkcell ve 1,5 yıllık da Vınn kullanıcısıyım. Bugüne kadar bir kez olsun paket aşımı yaşamadım. Bu ay nedense 100 TL birden fazla aşım ücreti geldi! Faturayı incelediğimde tüm aşımının 10-12 Kasım arasında normal dışı bir şekilde olduğunu görüyorum. Bunu teknolojiden anlamayan biri dahi görebilir. Gece uyuduğum ve gündüz çalıştığım saatlerde bile kullanım var. Bu faturanın hatalı olduğunu anlamak için;


  1. Saatlere bakabilirsiniz. Sabaha kadar deli gibi internette gezip işe gidebilecek bir manyak değilim. Bunu ben biliyor fakat kanıtlayamıyorum.
  2. Kullanım miktarlarına bakabilirsiniz. Her saat aynı miktarda kullanım yapmayı istesem bile başaramam.
  3. Kullanım yapılan saatlerde uyuduğumu veya işte olduğumu kanıtlayabilecek şahitlerim var.
  4. 1,5 yıllık hatta aylık kullanımım incelendiğinde o günlerde tuhaf bir şeyler olduğu rahatça görülebiliyor. Bunu anlamak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok.
  5. “Turkcell’e açıp nerelere girdiğimi inceleyin benim yapmadığım ortaya çıkacak” dedim. Bunu da yapamadılar.


Tek cevap kullanım yaptığınız görüşüyor, ödeyeceksiniz. Ben de kullanmadığım bu miktarı ödeyip, TURKCELL’in bu AYIBINI sesim yettiğince duyurarak BEDAVA reklamlarını yapacağım. Attıkları kazığın yanısıra yaptığım “REKLAM” da yanında BEDAVA!

EĞER 3G MODEM ALACAKSANIZ TURKCELL’DEN UZAK DURUN. Eğer 1 kişiyi bile caydırabilirsem bana atılan kazığın bedeli de ödenmiş olacaktır.

Merve İren

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder