5 Şubat 2013 Salı

DRS Dış Ticaret ve e-Ticaret şikayeti


Merhaba, 14.01.2013 tarihinde firmamıza DRS DIŞ TİC.& E-TİCARET 'den gelen bir mail sonucu 125 TL+KDV karşılığında tarafımıza İran Pazarına girme hedefli; firmalara ait firma adı, yetkili adı, telefon, faks, e-posta ve web bilgilerin hazırlandığını beyan etmişlerdir. Paranın hesaplarına geçer geçmez bilgilerin e-posta yolu ile tarafımıza iletileceğini söylemesine istinaden 17.01.2013 günü hesaplarına banka atm yolu ile para transferi gerçekleşmiştir. Para transferinden 1-2 gün sonra firmaya ne telefon ile nede maillere cevap vermemektedirler. Takii 31.01.2013 tarihinde DRS DIŞ.TİC. Genel koordinatörü Dursun SÜLÜN'e durum ile alakalı mail atmam sonucu tarafıma cep telefonu ile dönüş yapıp mail in en geç 01.02.2013 öğlen saatlerinde elinizde olacağını beyan etmesine rağmen bugün olmuş(05.02.2013) gelen giden bir şey olmadığını siz değerli yetkililere sunmaktayım.Bu durum karşısında başka kimsenin mağdur olmamasını, bu firmanın verdiği sözlerini yerine getirmeyerek hem ahlaki hemde hukuki olarak uygunsuzluk söz konusu olup konu ile ilgili şikayetçiyim.

Firma web adres: http://www.dursunsulun.com/

Uğur AKKAYA

3 yorum:

  1. 15 gün dursun sülün adlı şahıs adına çalışmama rağmen 30 haziran 2013 tarihinden bugüne ödememi alamadığım gibi kendisi ne maillerine ne de aramalarıma cevap vermiş ne de geri dönüşte bulunmuştur...

    YanıtlaSil
  2. sanırım bu dolandırıcı adam bu kez sert kayaya çarptı.herkesin hakkını arayabileceğim hukuki açık buldum çünkü. rahat olun gelişmeleri sizinle paylaşacağım arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  3. ya bu adam internetten sipariş aldığı seksi bayan iç çamaşırlarını alıp satıyor o kadar...

    YanıtlaSil