16 Haziran 2012 Cumartesi

Kapri pantolonlar nasıl giyilmeli?


Bu sezonun en gözde trendlerinden bir diğeri de kapri pantolonlar. Her ne kadar kapri pantolonlar rahatlıklarıyla bilinseler de, rahatlıkla şıklığı buluşturmak sizin elinizde. Kumaş bir kapri pantolonu gömlek, ceket ve hafif topuklu ayakkabılarla ya da şık bir tunikle kombinleyerek son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Biz de sezon trendlerini takip eden, stil sahibi kadınlara özel, kapri pantolon giyerken dikkat edilmesi gereken noktaları derledik!



Pantolonun Uzunluğuna Dikkat Edin 
Kapri pantolonların birçok boy alternatifi bulunuyor. Ancak siz, bedeninize en çok yakışan modeli tercih etmelisiniz. Genellikle baldırınızın ortasında biten ve çok bol olmayan modeller en risksiz olan modellerdir.

Düz Modelleri Tercih Edin
Düz kesim kapri modelleri her zaman daha risksizdir. özellikle pilili modellerden uzak durmaya çalışın. Ayrıca iri desenler sizi olduğunuzdan çok daha fazla kilolu göstereceği için düz renkli kapri modellerini tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır.

Ayakkabı Seçerken 
Kapri pantolonunuzla kombinleyeceğiniz ayakkabı modeli de oldukça önemli. Geniş kapri modelleri dolgu topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Eğer dar bir kapri modeli tercih ettiyseniz hafif topuklu ayakkabı modelleri çok daha doğru bir seçim olacaktır.

Durumdan Faydalanın
Kapri pantolon giyiyorsanız ilgi odağı tamamen bacaklarınızın alt kısmına ve ayaklarınıza kayacaktır. Dolayısı ile öncelikle bacaklarınızın ve ayaklarınızın bakımlı olmasına özen göstermelisiniz. Bunun yanı sıra ayak bileğinize takacağınız bir halhal ya da ayağınıza giyeceğiniz egzotik desenlerde bir ayakkabı ile çok daha etkileyici bir görünüm yaratabilirsiniz.

Kaynak: womenist

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder