14 Haziran 2012 Perşembe

Apple'dan Yeni iPad Kılıfı: Smart Case


Apple, iPad'ler için kullanıcıların uzun zamandır beklemekte olduğu yeni kılıfını piyasaya sürdü. Smart Case ismindeki yeni kılıf artık iPad'in arkasını da koruyor.

Apple, WWDC 2012'de yeni MacBook Pro ve Air modellerini tanıttı, iOS 6'yı da görücüye çıkardı. Tüm bunların yanısıra sessiz sedasız, tanıtılmadan piyasaya çıkan bir Apple ürünü daha vardı. Apple, iPad 2'nin çıkışıyla birlikte piyasaya sürdüğü Smart Cover isimli iPad örtüsüne bir yenisini ekleyerek Smart Case'i satışa çıkardı.




Amerika ve Avrupa'da tüm Apple Store'larda 49 dolar (Amerika) ve 49 euro (Avrupa)satışa çıkan Smart Case, aslında Smart Cover'ın arka koruma kılıfının eklenmiş hali diyebiliriz.


Piyasada benzeri ürünler zaten satılıyordu ancak Apple orijinal Smart Cover'lı modeli ile bu tarz ürünleri geride bırakacak gibi duruyor.


Smart Case ile hep iPad'inizin arkasını hem de Smart Cover örtüsü ile önünü koruyabiliyorsunuz. Örtü kısmı yine her zamanki gibi katlanıp arkaya çevrilebiliyor. Bazı iPad sahipleri arka metal kısmın çizildiğine dair şikayetlerde bulunuyordu. Apple, Smart Case ürünüyle bu şikayetlerin önüne geçecek gibi duruyor.
Smart Case'in iPad 2 ve iPad 3 uyumlu olduğunu belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder